otthon-bn271E042B-3A2D-4E43-9A01-C6A527DF2C16.png
otthon-bn3C48E129A-6E0A-4A5E-8C84-7DA1AF329EAB.jpg

Kiadó otthonaink

 

Minőségi sorházas lakópark Sződligeten - kiadó otthonok Magiszter lakások bérbeadása

Modern, minőségi, kényelmes új építésű lakást bérelne? A DUNALIGET lakóparkban nem csak vehet, de bérelhet is. Lakásaink közel a Dunaparthoz, bevásárlóközpontokhoz, kényelmes közlekedést pedig az M2-es autóút közelsége biztosítja.

 

DUNALIGET LAKÓPARK

Közel a Dunához, közel a természethez
A DUNALIGET lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterület közvetlen szomszédságában épül. Nyáron a Dunapart, tavasszal és ősszel a közeli dombok adnak keretet természetközeli életvitelnek.

Aktív, sportos életvitel lehetősége
A minőségi, zöldövezeti ikerházi otthonok közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség található kezdve a Dunakanyari kerékpárúttal, sport terasz, foci és teniszpályák, lovarda, fittnesz, yacht kikötő és horgásztó a közelben.

Emelt szintű műszaki tartalom
A DUNALIGET lakópark minden 2021-ben átadásra kerülő lakása megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményszintjének. A vevőknek lehetőségük van a saját ízlésük szerint kialakítani a belső elrendezést.

Megbízható beruházó
Többszáz referenciával rendelkező, megbízható beruházó. Megfontolt piaci stratégia, saját kivitelezői kapacitás, saját finanszírozás, a vevők egyéni igényeinek kiszolgálására kialakított üzleti struktúra.

 

KIADÓ otthonaink a DUNALIGET lakóparkban

 

DUNALIGET - C2 SORHÁZI OTTHON

Magiszter kiadó otthonok

Nettó lakásméret: 84.22 m2
Bruttó lakásméret: 105.88 m2
Telek: 218 m2
Nappali étkezővel
Konyha
Két hálószoba
Terasz, loggia és erkély

RÉSZLETEK >>

 

DUNALIGET
G1 SORHÁZI OTTHON

Sorházi lakás

A G1 kétszintes sorházi lakás nettó alapterülete közel 85 m2, a 367 m2 telekre épített otthon kellemes életteret biztosít a családok számára.

HAMAROSAN

DUNALIGET
G2 SORHÁZI OTTHON

Dunaliget Családi lakás

A G2 kétszintes sorházi lakás nettó alapterülete közel 85m2, a 218m2 telekre épített otthon kellemes életteret biztosít a családok számára.

HAMAROSAN

CSABALIGET CENTER
APARTMAN 217

Csabaliget Lakás

A 217-es számú apartman a Csabaliget Center második emeletén érhető el. 2 + két fél szoba 87m2 + terasz, loggia és erkély.

ELKELT

CSABALIGET CENTER
APARTMAN 120

Csabaliget nagy teraszos lakás

A 120-as számú apartman a Csabaliget Center első emeletén kerül kiépítésre. Egy nappali és három fél szobához erkély tartozik.

ELKELT