otthon-bn271E042B-3A2D-4E43-9A01-C6A527DF2C16.png
otthon-bn3C48E129A-6E0A-4A5E-8C84-7DA1AF329EAB.jpg

MAGISZTER INGATLAN - otthonának kivitelezője

 

HITVALLÁS

A Magiszter Ingatlaniroda 2000-ben történt megalakulása óta a legkedveltebb irodák közé tartozik. Az iroda új és használt ingatlanokat, telkeket, üzlethelyiségeket értékesített, valamint ingatlanok bérbeadásával is foglalkozott.

A stabil, versenyképes működés eredményeképpen mára szinte kizárólag saját projektekkel foglalkozunk. Mindennapi munkánk eredményében ötvöződik ügyfeleink, cégünk és önmagunk kölcsönös elégedettsége.

Folyamatosan törekszünk szakmánk jó hírnevének fenntartására, javítására. Szakértelmünket, piacismeretünket folyamatosan bővítjük. Tevékenységünket hosszútávra tervezzük, ennek következtében magas szakmai igényeknek megfelelően végezzük.

Magiszter iroda Magiszter Családi házak
Magiszter ikerházMagiszter kollégák

ÜZLETI AKTIVITÁS

Folyamatosan keresünk telkeket, amelyeken ikerházat, sorházat, társasházat lehet építeni. A telkek felkutatásától kezdve a tervezést, az engedélyezést, a finanszírozást, a marketinget, az értékesítést, a kivitelezést mind saját erőforrásokkal és több éves, több esetben évtizedes alvállalkozói kapcsolatokkal végezzük el.

A projektjeinket teljeskörűen magunk menedzseljük, nem használunk külső, banki finanszírozást az építéshez.

Rugalmas fizetési kondíciókkal, valamint jogi és pénzügyi támogatással segítjük, hogy a vevőink a maximális kedvezményeket igénybe tudják venni.

SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfeleink részére kulcsrakész megoldást kínálunk. Az általunk épített ingatlanoknál lehetősége van a saját ízlésére, a saját elképzelései szerint kialakítani a lakás belső elrendezését, kialakítását.

Segítünk Önnek:

  • a megfelelő lakás kiválasztásában,
  • a finanszírozás lebonyolításában, hitel ügyintézésében,
  • a belső kialakításban, műszaki részletekben,
  • a jogi, földhivatali, adózási kérdésekben,
  • a kivitelezővel történő kommunikációban, elszámolásban.

Elintézzük Ön helyett a papírmunkát, hitelt. Önnek csak ki kell választani a megfelelő ingatlant, kényelmesen "hátradőlni". Mi az Ön igényei szerint, Önnel karöltve megterveztetjük, engedélyeztetjük és felépítjük ellenőrzött minőségben álmai otthonát, irodáját, üzlethelyiségét.

Tekintse meg referencia munkáinkat és bízunk benne, hogy elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt is a jövőben.

DUNALIGET
G4 SORHÁZI OTTHON

Sorházi lakás

A G4 kétszintes sorházi lakás nettó alapterülete közel 85 m2, a 218 m2 telekre épített otthon kellemes életteret biztosít a családok számára.

KIADÓ >>

DUNALIGET
G5 SORHÁZI OTTHON

Dunaliget Családi lakás

A G5 kétszintes sorházi lakás nettó alapterülete közel 85m2, a 218m2 telekre épített otthon kellemes életteret biztosít a családok számára.

KIADÓ >>

DUNALIGET
H1 SORHÁZI TTHON

Csabaliget Lakás

A H1 kétszintes sorházi lakás nettó alapterülete közel 85m2, a 365m2 telekre épített otthon kellemes életteret biztosít a családok számára.

KIADÓ >>

CSABALIGET CENTER
APARTMAN 120

Csabaliget nagy teraszos lakás

A 120-as számú apartman a Csabaliget Center első emeletén kerül kiépítésre. Egy nappali és három fél szobához erkély tartozik.

ELKELT